• Her Zaman Daha İyisi Ve Daha Güzelini Üretmek

  • Evrensel Değer Katmayı Benimsemiş Çalışma

  • 20’den Fazla Ülkeye İhracat

  • Yenilikçi ve Özgün Tasarım

  • Ürün Sunum Ve Geliştirme

Sürekli gelişimi ve öncü bir marka olma imajını sahiplenen
Göznuru Çorap olarak bizler,Kalite standartlarımızı Ar-Ge temelli yenilikçi bir bakış açısıyla belirlemekteyiz.

Müşteri beklentilerinin göz önünde tutulduğu, sektörel ihtiyaçların öngörüldüğü ve teknoloji entegrasyonunun yapıldığı sistemimizde “kalite” sürekli gelişen bir değer olarak öne çıkmaktadır. Ayrıca şirket içi eğitimlerle hem çalışanlarımızın hem de şirketin gelişiminin süreklilik kazanmasını sağlamakta, modern bakış açımız ve bunu sağlayacak yeniliklerle mevcut sistemlerimizi güncellemekteyiz.

Tasarım

Fabrikamızın tasarım departmanında, tecrübeli ekibimiz tarafından müşterilerimizin istekleri doğrultusunda hazirlanan desen ve tasarım çalışmaları yapılmaktadır.

Kalite

Göznuru’nun önceliği kalitedir.Yüksek kalite standartlarımızı sağlayacak prensiplerimiz, tüm çalışanlarımıza sürekli eğitimlerle benimsetilmektedir.

Vizyon

Koşulsuz müşteri ve çalışan memnuniyeti felsefesini benimsemiş, herkesin çalışmak istediği ve itibarlı tanınmış bir marka olmak.

Biz Kimiz ?

GÖZNURU TEKSTİL SAN. VE DIŞ TİC. LTD.ŞTİ. Bay, Bayan ve Çocuk Çoraplarının farklı boyut, desen, kalite ve model ürün gruplarını ISO ve ECO-TEKS standartlarında, hem kendi markası olan ”GZN” VE “GÖZNURU” markası altında hem de müşterilerin markaları adı altında üretmektedir. 2008 yılında kurulan firmamız; bağlı olduğu tekstil şirketleri ile de gelişen pazar koşulları karşısında sektörde rekabet gücünü arttırarak sürekli yenilik sağlamıştır.

Ürün üretimi için gerekli tüm ham maddeler firmamız tarafından tedarik edilerek fabrikamız bünyesindeki kontrolörlerimiz ile üretimin her safhasında denetimlerimiz titizlikle gerçekleştirilmektedir.

 Dizaynlarımız ve argelerimiz kendi bünyemizde bulunan işinde uzman bir ekip tarafından hazırlanmaktadır.

Sertifikalarımız